Madalina Manole, la al 9-lea album


Madalina ManoleMiercuri, 12 mai, incepand cu ora 19:30, Madalina Manole isi invita toti fanii la Music Club, la evenimentul de lansare al celui de-al 9-lea album din cariera sa, “09 Madalina Manole”.

Artista MediaPro Music a pregatit un show live deosebit, totul pentru a prezenta publicului un concert inedit, un ,,refresh” pentru tot ce inseamna muzica pe care o canta acum, dar si multe autografe.

“Cei care vor dori sa fie alaturi de mine la aceasta lansare sa se astepte la surprize, in primul rand muzicale! Impreuna cu echipa mea de muzicieni, instrumentisti si tehnicieni le voi prezenta celor ce mi vor fi alaturi pe 12 mai in MUSIC CLUB din Bucuresti, asa cum sugereaza si titlul albumului, o noua Madalina Manole.”, marturiseste artista.

“09 Madalina Manole” este o productie ce inseamna doi ani de munca si multa dragoste pentru muzica, 12 piese alese cu atentie, 9 in limba romana si 3 in engleza, perfecte pentru cei care traiesc povesti de iubire. Melodii precum “Viata e frumoasa langa tine”, “Cineva chiar te iubeste”, “Loving My Baby”, “Sunt indragostita” sau “Suflet Gol” fac din acesta albumul tuturor indragostilor.

“In cantecele mele cant despre mine si viata mea, insa povestile mele de viata sunt si povestile multora dintre fanii mei.”, declara Madalina.
Primul single promovat de pe albumul “09 Madalina Manole” se intituleaza “Marea Dragoste” si poate fi ascultata atat pe www.mediapromusic.ro, cat si pe www.madalinamanole.ro.

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on StumbleUpon
StumbleUpon
Share on Reddit
Reddit
Print this page
Email this to someone
email