Biscuiti cu crema de alune

0
6

Biscuiti cu crema de alune

Ingrediente:

  • biscuiti PAVESINI
  • crema de alune (Nutella, Finetti)
  • cafea solubila
  • lapte sau apa
  • nuca de cocos rasa

Mod de preparare:

Se pune crema de alune pe biscuit iar deasupra se lipeste un alt biscuit.Crema se pune ceva mai mult la capete, asa se vor lipi bine.

Dupa aceea se dau prin cafea solubila,preparata cu lapte sau apa, fara zahar. In cafea se pot inmuia de doua ori , pe fiecare parte.

La sfarsit nu vor rezulta mult insiropati, doar putin moi. Dupa aceea se dau prin nuca de cocos rasa. Se lasa maxim 1 ora , asa devin putin moi iar apoi se pot manca.

Biscuitii PAVESINI, sunt bisciuiti asemanatori cu piscoturile, mai subtiri , uscati si spongiosi. Se pot inlocui cu alte marci de biscuiti , important ca vor prezenta aceste caracteristici.

Timp de preparare: 10 minute

Sursa: ReteteCulinare.ro


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa

De acum esti la curent cu tot ce se intampla aplicatia Stirile Radio Noise Romania este in Magazin Play (Google Play) Stirile Radio Noise Romania in Magazin Play

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.