Bomboane cu Nuca de Cocos

0
15

Bomboane cu Nuca de Cocos

Ingrediente:

  • 300 ml lapte condensat indulcit
  • 225 g nuca de cocos
  • 225 g zahar pudra
  • arome, dupa gust, optional

Umplutura, optional:

  • alune,
  • migdale,
  • nuci macadamia,
  • stafide,
  • visine din visinata,
  • etc

Ornat:

  • nuca de cocos

Preparare:

Turnati laptele condensat si zaharul intr-un bol mai mare.

Amestecati-le pana totul este perfect omogenizat.

Adaugati nuca de cocos si amestecati energic, asigurandu-va ca nu au ramas portiuni uscate cu cocos. Daca folositi arome, acum este momentul sa le inglobati.

Luati cu o lingura din compozitie, asezati la mijloc ce ati ales ca umplutura si imbracati-o dandu-i forma de bila. Puteti la fel de bine sa formati bilute doar din compozitia obtinuta.

Treceti-le prin nuca de cocos, asezati-le in suporturi de hartie individuale si dati la rece pentru cel putin 1 ora inainte de a fi servite.

Mentiuni:

Se pot pastra la rece timp de 3 saptamani in cutii de plastic, inchise ermetic.

Timp Preparare: nementionat

Complexitate: redusa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.