De dupa Sarbatori: Cartofi cu Ciuperci la Cuptor

0
13

Cartofi cu Ciuperci la Cuptor

Ingrediente:

  • 5-6 cartofi
  • 1 cutie ciuperci
  • 2 legaturi ceapa verde
  • vegeta
  • piper
  • ulei de masline
  • marar verde

Mod de preparare:

Se curata cartofii si se taie rondele subtiri.Ciupercile se taie feliute.Ceapa verde se taie oblic.
Intr-un vas Yena, uns cu ulei de masline se pune un rand de cartofi unul de ciuperci si altul de ceapa verde. Se presara vegeta si marar verde tocat. Se repeta inca o data cu cartofi, ciuperci si ceapa, deasupra se pun cartofii. Deasupra se mai pune putin ulei de masline si se da vasul la cuptorul dinainte incins pina se face o culoare frumoasa aurie, deasupra.Se poate servi ca atare sau cu tocana de legume.

Timp de preparare: 1 ora si 30 de minute

Reteta preluata de pe ReteteCulinare.ro


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa

De acum esti la curent cu tot ce se intampla aplicatia Stirile Radio Noise Romania este in Magazin Play (Google Play) Stirile Radio Noise Romania in Magazin Play

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.