Inghetata de Capsuni

0
17

Inghetata de Capsuni

Ingrediente:

– 300 g capsuni coapte bine,
– 500 ml frisca lichida (sau smantana grasa)
– o cana de zahar (pudra)
– cateva capsuni si frunzulite de menta pentru decor

Mod de preparare:

1. Se mixeaza frisca sau amantana, pana se intareste

2. Capsunile spalate, se scurg bine, se opresc cateva pentru decor, apoi se taie in cubulete sau feliute. Se opreste o parte din ele asa maruntite, restul se dau la blender impreuna cu cana de zahar, pana se obtine un piure omogen

3. Jumatate din frisca se amesteca cu piureul de capsuni si se da la congelator o ora, apoi se aseaza in cupe de inghetata, se presara un strat de capsuni maruntite, se decoreaza cu frisca, turnata cu un pos, capsuni si frunzulite de menta. Se servesc reci, sursa: ReteteCulinare.ro


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.