Ingrediente:
- 15 oua,
- un pate,
- 150 gr. smantana,
- 150 gr. maioneza,
- sare dupa gust,
- piper dupa gust,
- ardei rosii ptr. ornat,
- si partunjel
Preparare:
Se fierb ouale 5-8 minute si se racesc in apa gheata. Se decojesc si se taie in jumatate. Se scoate galbenusul si se pune separat intr-un castorn cu pateul si 50 gr de maioneza (eu fac maioneza de casa dar e buna si de cumparat) si se pune sare si piper dupa gust. Se amesteca cu mixerul pana se face ca o pasta.
Intr-un alt castron amestecam smantana si maioneza ramasa si o punem pe platou dupa care umplem ouale cu pasta de pate. Le aranjam frumos pe platoul cu smantana, pana terminam pasta de pate. La sfarsit le decoram cu ardei rosii si patrunjel.
Va Uram Pofta Buna !!!
Cateva Mentiuni:
Se pot servi cu salata de ciuperci, vinete si (sau) chiftelute de porc!
Timp Preparare: 30′
Complexitate: medie