Pentru masa de Craciun, friptura picanta cu sos de smantana

0
26

Friptura picanta cu sos de smantana

Ingrediente:

  • 3 bucati mari de carne de porc
  • 2 linguri cu unt
  • 1 lingura cu ulei
  • 1-2 linguri cu faina
  • 1 1/2 ceasca cu supa de carne
  • 150 ml de smantana
  • 1 lingura cu mirodenii pentru friptura
  • sare si piper proaspat macinat

Cum se prepara:

Presara sare si piper peste bucatile de carne. Incinge untul si uleiul intr-o tigaie, adauga carnea si caleste-o, apoi pune-o deoparte.Adauga faina in tigaie si apoi supa de carne, amestecand continuu, pentru a nu se lipi.Presara si mirodeniile pentru friptura in tigaie, iar apoi smantana, amestecand pana se formeaza un sos consistent. Se serveste fierbinte peste friptura calda, alaturi de piure de cartofi.

Va dorim pofta buna, Craciun fericit alaturi de cei dragi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.