Pentru masa de Craciun, friptura picanta cu sos de smantana

Friptura picanta cu sos de smantana

Ingrediente:

  • 3 bucati mari de carne de porc
  • 2 linguri cu unt
  • 1 lingura cu ulei
  • 1-2 linguri cu faina
  • 1 1/2 ceasca cu supa de carne
  • 150 ml de smantana
  • 1 lingura cu mirodenii pentru friptura
  • sare si piper proaspat macinat

Cum se prepara:

Presara sare si piper peste bucatile de carne. Incinge untul si uleiul intr-o tigaie, adauga carnea si caleste-o, apoi pune-o deoparte.Adauga faina in tigaie si apoi supa de carne, amestecand continuu, pentru a nu se lipi.Presara si mirodeniile pentru friptura in tigaie, iar apoi smantana, amestecand pana se formeaza un sos consistent. Se serveste fierbinte peste friptura calda, alaturi de piure de cartofi.

Va dorim pofta buna, Craciun fericit alaturi de cei dragi.

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published.