Prajitura Negresa

0
6

Prajitura Negresa

Ingrediente:

  • 500 g faina
  • 6 oua
  • 1/2 kg zahar
  • din care jumatate se face caramel si se stinge cu un pahar de apa
  • 1 lingurita bicarbonat scortisoara
  • cuisoare
  • 1 pahar cu miezuri de nuca, intregi.

Modul de preparare a retetei:
Se freaca galbenusurile cu zaharul ramas, se adauga faina, siropul rece obtinut din zaharul caramelizat, scortisoara, bicarbonatul, nucile, cuisoarele, si la sfarsit albusurile batute spuma tare. Se toarna amestecul intr-o tava unsa cu grasime si tapetata cu faina. Se coace la foc potrivit 30-40 minute. Se taie dupa dorinta, rece.O prajitura nu prea greu de facut si foarte buna

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.