Prajitura Negresa

0
167

Prajitura Negresa

Ingrediente:

  • 500 g faina
  • 6 oua
  • 1/2 kg zahar
  • din care jumatate se face caramel si se stinge cu un pahar de apa
  • 1 lingurita bicarbonat scortisoara
  • cuisoare
  • 1 pahar cu miezuri de nuca, intregi.

Modul de preparare a retetei:
Se freaca galbenusurile cu zaharul ramas, se adauga faina, siropul rece obtinut din zaharul caramelizat, scortisoara, bicarbonatul, nucile, cuisoarele, si la sfarsit albusurile batute spuma tare. Se toarna amestecul intr-o tava unsa cu grasime si tapetata cu faina. Se coace la foc potrivit 30-40 minute. Se taie dupa dorinta, rece.O prajitura nu prea greu de facut si foarte buna

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.