Virusul gripal A H1N1

0
0

A H1N1

Cum sa ne ferim de virusul gripal A H1N1?

Ne spălăm des cu apă şi săpun.Mai des ca oricând, în această perioadă, trebuie să ne spălăm faţa şi nasul pentru scăderea încărcăturii microbiene şi evitarea răspândirii virusului gripal A H1N1.

Atunci când strănutăm, folosim batista de unică folosinţă, iar, dacă nu avem, este de preferat să strănutăm pe mânecă sau umăr, pentru a evita răspândirea particulelor posibil infectante.

Evităm aglomeraţiile, atunci când nu este neapărat necesară prezenţa noastră în aceste locuri.Evităm, în aceste zile, gesturile familiare (îmbrăţişări, strângerea mâinilor etc.).

Evităm călătoriile în străinătate, dacă acest lucru nu este strict necesar, pentru a evita contactarea virusului gripal A H1N1.Folosim măşti sau ne protejăm cu batiste, în locurile aglomerate şi expuse la risc.


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa

De acum esti la curent cu tot ce se intampla aplicatia Stirile Radio Noise Romania este in Magazin Play (Google Play) Stirile Radio Noise Romania in Magazin Play

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.