Banel Nicolita va fi transferat la Saint-Etienne


Banel Nicolita

Transferul lui Bănel Nicoliţă la Saint-Etienne a devenit oficial, după ce clubulul francez a confirmat, marţi seară, mutarea prin intermediul unui comunicat postat pe site-ul său.

Alături de fostul stelist, echipa care are 10 titluri de campioană a Franţei l-a achiziţionat de la Leeds United şi pe atacantului ivorian Max-Alain Gradel.

„Cei doi jucători, aflaţi în atenţia clubului de mai multe săptămâni, vor efectua, miercuri, tradiţionala vizită medicală, urmând ca apoi să finalizeze ultimele amănunte ale contractelor”, scrie pe site-ul oficial al lui Saint-Etienne.

Conform Gazetei Sporturilor, Steaua va încasa 700.000 de euro în schimbul mijlocaşului de 26 de ani, care va avea un salariu anual de 400.000 de euro.

Nicoliţă va pleca miercuri dimineaţă din cantonamentul naţionalei, unde este convocat pentru dubla din preliminariile Campionatului European cu Luxemburg şi Franţa, pentru a efectua vizita medicală la de noua sa echipă, apoi va reveni alături de restul lotului direct în Luxemburg, ne informeaza Antena3.

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published.