Biletele pentru meciul Romania – Belarus la pret redus


National Arena

Federaţia Română de Fotbal a decis să micşoreze cu sume cuprinse între 10 şi 20 de lei preţul biletelor pentru partida pe care echipa naţională o va disputa pe data de 7 octombrie cu reprezentativa Belarusului, în preliminariile Campionatului European din 2012.

„Din dorinţa de a veni în întâmpinarea doleanţelor mai multor iubitori ai fotbalului, Federaţia Română de Fotbal a modificat parţial structura preţurilor biletelor de intrare la jocul România – Belarus, programat pe Naţional Arena din Bucureşti în ziua de 7 octombrie, de la ora 21”, se arată într-un comunicat de pe site-ul oficial al FRF.

De asemenea, FRF a anunţat că „în toate categoriile de bilete puse în vânzare vor fi disponibile bilete gratuite pentru copiii cu vârste de până la 12 ani, însoţiţi de un părinte sau de ambii părinţi (maxim trei bilete per familie, din care unul gratuit). Aceste bilete au fost alocate doar anumitor sectoare de tribună ale stadionului”.

Singurele bilete ale căror preţuri nu s-au modificat sunt cele din sectorul VIP.

Biletele vor putea fi achiziţionate începând de marţi, pe site-urile biletefotbalonline.ro, bilete.ro, myticket.ro şi eventim.ro.

Preţurile biletelor la meciul România – Belarus

1 loc în loje – 1.000 lei
1 lojă – 12.000 lei
VIP 1 – 400 lei
VIP 2 – 300 lei
VIP 3 – 250 lei

Tribuna I (Vest), Inel II – 80 lei
Tribuna I (Vest), Inel III – 60 lei
Tribuna a II-a (Est), Inelele I și II – 80 lei
Tribuna a II-a (Est), Inel III – 60 lei
Peluzele (Inelele I și II) – 40 lei
Peluzele (Inelul III) – 20 lei.

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published.