CFR Cluj castiga cu 4-0 in deplasarea de la Chiajna

0
12

CFR Cluj

CFR Cluj s-a impus cu 4-0 în deplasarea de la Chiajna şi a urcat, cel puţin până dumincă, pe locul 3 în Liga I. Sougou, de două ori, Weldon şi Renan au punctat pentru echipa lui Jorge Costa în victoria la scor în faţa ultimei clasate.

Gazdele nici n-au apucat să se aşeze bine în teren, că deja erau conduse cu 2-0, după ce Weldon şi Sougou au marcat în primele opt minute. Bălţoi a irosit două ocazii pentru Concordia, dar, în minutul 25, Sougou a reuşit dubla şi a clarificat problma câştigătoarei.

Până la pauză, Beto, portughezul din poarta CFR-ului, a avut ocazia de a se face remarcat, goalkeeperul clujenilor având un reflex superb, prin care a blocat lovitura de cap a ghinionistului Bălţoi.

Repriza a doua a început aproape la fel ca prima, cu oaspeţii înscriind repede. În minutul 49, Renan a făcut 4-0, însă mijlocaşul echipei lui Jorge Costa a profitat şi de complicitatea lui Gospodinov, care a plonjat prea târziu.

Cu un avantaj mai mult decât liniştitor, clujenii nu au mai forţat, astfel că jucătorii lui Laurenţiu Diniţă au căpătat ceva mai mult curaj, în încercarea de a înscrie golul de onoare. Nu au reuşit, însă să o facă, deşi Bozga, Mihalcea şi Popa au avut ocazii importante, iar Ronny a fost eliminat în minutul 84, pentru un fault asupra lui Chiţu, citeaza Antena3.

Concordia: Gospodinov – Vitinha, Bozga, Stoica (Galiassi 62), P. Marin (Dima 57) – Popa, Chiţu, Muzac (Mihalcea 46), Trică, Stere – Bălţoi

CFR: Beto – Panin, Cadu, Diogo, Camora – Peralta, G. Mureşan, Renan – Sougou (Kapetanos 75), Weldon (Ronny 64), Bastos (Celestino 75).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.