CM 2014: Romania – Estonia, scor final 2-0


2014 FIFA World Cup Brasil logo

Final perfect de preliminarii pentru naţionala de fotbal a României, tricolorii obţinând calificarea la barajul pentru Cupa Mondială după o pauză de 12 ani. Tricolorii au stat la mâna rezultatului de la Istanbul, unde s-a jucat Turcia – Olanda, dar şi-au făcut treaba în meciul în care au fost implicaţi direct, cu Estonia, şi au câştigat cu scorul de 2-0 pe Arena Naţională.

A fost o victorie la care totuşi tricolorii nu au fost însă foarte conectaţi, fiind mai atenţi la ce se petrece în cealaltă partidă. După ce Arjen Robben a deschis scorul în capitala Turciei, iar Sneijder a consolidat avantajul Olandei fotbaliştii noştri au jucat mai mult la trecerea timpului, creându-şi puţine ocazii şi stârnit pe alocuri iritarea fanilor veniţi la stadion să joace fotbal.

Totuşi, tricolorii nu au scăpat niciun moment jocul din mână, iar Marica a deschis scorul în minutul 30, din penalty, şi tot el a securizat victoria, cu o lovitură de cap, din centrarea lui Măţel, în minutul 81.

Graţie acestui rezultat şi victoriei cu 2-0 a Olandei, în Turcia, tricolorii merg astfel după 12 ani din nou la barajul pentru calificarea la un turneu final al Campionatului Mondial de Fotbal. Tragerea la sorţi a meciurilor de baraj va avea loc pe 21 octombrie, iar partidele se vor juca în dublă manşă, pe 15 şi 19 noiembrie. Potenţialele adversare ale naţionalei României sunt Croaţia, Portugalia,Ucraina şi Grecia, scrie ROMANIATV.net

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone