Digi Sport a cumparat drepturile TV pentru Champions League si Europa League

Digi Sport

Digi Sport a mai reuşit o achiziţie de lux de pe piaţa fotbalului. Postul care deţine drepturile de transmisie a meciurilor din Liga I şi campionatele Angliei, Spaniei, Italiei şi Franţei a reuşit să achiziţioneze şi pachetul pentru Europa League, pentru perioada 2012-2015.

Anunţul a fost postat pe site-ul televiziunii, unde este scris: “România are două echipe în preliminariile UEFA Champions League, iar Dinamo, Rapid şi Steaua atacă grupele Europa League.

Consorţiul RCS-RDS deţine acum drepturile de transmisie a partidelor din Champions League, Europa League, dar şi a meciurilor din campionatele României, Spaniei, Angliei, Franţei şi Italiei.

Grupul RCS-RDS a mai dat o lovitură pe piaţa media. Timp de trei sezoane, meciurile din Europa League se văd la Digi Sport. Primul sezon începe pe 20 septembrie 2012, cu faza grupelor şi se termină pe 15 mai 2013, ziua marii finale, de pe Amsterdam Arena. Nume grele, ca Liverpool, Inter, Atletico Madrid sau Lyon se vor lupta pentru trofeu în acest sezon de Europa League. Dinamo, Rapid şi Steaua îşi vor încerca şi ele norocul în acest sezon de Europa League.

În acest moment, DigiSport este lider în topul transmiunilor din fotbal. Deţine drepturile de televizare pentru UEFA Champions League, Europa League, campionatele din Spania, Italia, Franţa, Anglia, Liga 1 şi Liga a 2-a”, ne relateaza rtv.net

Leave a Reply

Your email address will not be published.