FCM Tg. Mures – FC Brasov 0-0

0
11

FCM Tg. Mures - FC Brasov

FCM Tg. Mureş şi FC Braşov au deschis ultima etapă a turului din Liga I cu un meci fără goluri şi lipsit de spectacol.

Cele două echipe au încheiat la egalitate, scor 0-0, în primul meci din runda a 17-a, un rezultat în urma căruia ambele formaţii îşi păstrează locurile pe care le ocupau în clasament înaintea partidei, 14, respectiv 11.

Braşovenii au controlat începutul de meci de la Târgu Mureş, Buga, Distefano, bară, şi Chipciu ratând cele mai bune ocazii ale echipei lui Marius Şumudică.

Gazdele au avut un final de primă repriză mai bun, cu Bumba irosind cea mai mare şansă de gol a întâlnirii, din situaţie de unu contra unu cu Felguiras, în timp ce Didi şi Florin Dan au trecut şi ei pe lângă deschiderea scorului.

Partea a doua a fost mult mai săracă în faze de portă, Dan Matei şi Subotic nereuşind să profite de oportunităţile pe care le-au avut, în timp ce, în celălalt careu, Viveiros a trimis puţin pe lângă cu o execuţie pretenţioasă, citeaza Antena3.

FCM Tg. Mureş: Albuţ – Gugu, D. Matei, E. Nicu, Topic – Bumba (Vagner 85), Ilyeş, Pădureţu, Fl. Dan – Subotic, Didi

FC Braşov: Felguiras – Ciupe, R. Machado, L. Munteanu, Cr. Ionescu – Viveiros (Majernik 90+2), M. Cristescu, Distefano, Chipciu – Moutinho (Fl. Stângă 89), Buga (Hadnagy 71).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.