Gala Fight Club de la Oradea a fost in direct pe Eurosport

0
16
Fight Club Special Edition
Credit Poza: Bihon.ro

Promoterul Eduard Irimia a anunţat luni, 14 noiembrie, programul Galei Fight Club Oradea ce se va desfăşura la Oradea Shopping City în data de 17 noiembrie 2011. Orădeanul Alexandru Lungu se va bate în cadrul evenimentului cu americanul Neil „Chaos” Cooke, campion american al luptelor în cuşcă. Gala Fight Club Oradea va începe la ora 21:00, preţul unui bilet fiind de 50 de lei şi 200 de lei la sectorul VIP.

Gala Fight Club Oradea va fi realizată în colaboare cu Fight Club, emisiunea de specialitate a canalului de televiziune Eurosport ce emite în 83 de țări live în Europa, Africa, Asia și Australia.

Ca urmare a anulării semifinalei K-1 China, la Oradea vor fi prezenţi luptători precum Errol „The Bonecrusher” Zimmerman (Surinam), Ben Edwards (Australia), Hesdy Gerges, deţinătorul titlului categoriei grele a Galei It’s Showtime şi Stefan Leko (Germania).

Alexandru Lungu, care l-a învins în cadrul Galei Superkombat Piatra Neamţ pe luptătorul Bob Sapp, va fi prezent şi în cadrul acestei gale cu un Super-fight unde îl va înfrunta pe campionul King Of The Cage 2009, Neil „Chaos” Cooke.

Biletele pentru Gala Fight Club Oradea sunt puse în vanzare la Oradea Shopping City şi în reteaua Eventim.ro, în magazinele Germanos, Vodafone şi Orange din toată ţara cu preţuri cuprinse între 50 lei în public şi 200 lei pe scaune VIP, citeaza OradeaPress.ro

UPDATE: Alexandru Lungu l-a pus la pamant pe Neil „Chaos” Cooke din doar cateva croseuri, a fost KO, inainte sa intre pe ring Alexandru Lungu a aparut impreuna cu colegul sau cantaretul Puya, iar Alexandru Lungu avea in mana un topor urias, in doar cateva secunde de cand a intrat in ring si bataia a inceput Neil “Chaos” Cooke a fost pus la pamant, de catre “Muntele Bihorului” Alexandru Lungu.

Iar in finala Errol Zimmerman a luat trofeul lansandu-l knockout pe Roman Kleibl.A fost chiar o gala de mare amploare in Oradea si vor mai fi si altele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.