Liga Campionilor: Steaua – Basel, scor final 1-1


Champions League

La jumătatea meciurilor din grupele Ligii Campionilor, bilanţul Stelei este unul destul de modest, cu doar un punct şi un gol marcat, însă reuşita lui Tatu, din minutul 88 al meciului cu FC Basel, mai păstrează o mică speranţă de a ocupa locul trei în grupa E şi de a merge în primăvara Ligii Europa.

Roş-albaştrii au obţinut totuşi cu mare noroc acest rezultat de egalitate, elveţienii fiindu-ne superiori în cea mai mare parte a jocului. Unele dintre ocaziile ratate de oaspeţi în prima repriză au fost de-a dreptul monumentale, Tătăruşanu opunându-se în două rânduri, iar Georgievski respingând cu capul de pe linia porţii, toate acestea într-un interval de numai două minute.

De asemenea, pe finalul primei părţi Tătăruşanu a fost salvat de bara transversală, la un şut al lui Stocker.

Startul reprizei secunde i-a găsit în corzi pe ai noştri, care au încasat gol încă din minutul 48, după o greşeală a lui Latovlevici. Fundaşul stânga al Stelei a pierdut o minge la centrul terenului, în faţa lui Streller, acesta i-a pasat chilianului Marcelo Diaz, care l-a învins pe Tătăruşanu cu o boltă superbă.

Egalarea a venit oarecum nesperat, când mai erau două minute din timpul regulamentar de joc. Până atunci roş-albaştrii mai rataseră câteva ocazii, dar nu fuseseră convingători. Introducerea lui Tatu în locul lui Stanciu s-a dovedit însă inspirată, iar golul din minutul 88 a fost precedat de o fază identică petrecută în minutul 74, când Adi Popa a centrat pe jos de pe dreapta, pentru Tatu. În minutul 74 vârful Stelei a trimis peste bară, în minutul 88 a marcat.

Scorul final, 1-1, ar trebui să fie completatde o victorie peste două săptămâni, la Basel, dacă Steaua vrea să mai spere la ocuparea locului 3 în grupă. Cu doar un punct după trei partide nu mai avem cum să emitem pretenţii la unul din primele două locuri, pe care şi le-au rezervat Chelsea şi Schalke. Tot marţi seara, în grupa E, Chelsea a învins pe terenul lui Schalke cu 3-0, prin golurile lui Torres (min. 5 şi 68) şi Eden Hazard (min. 87), scrie RomaniaTV.net

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone