Liga Campionilor: Steaua Bucuresti – Chelsea, scor final 0-4

0
13

Champions League

Bilanţul Stelei în Liga Campionilor, la cinci ani după revenirea în grupele acestei competiţii, este unul catastrofal: două înfrângeri în tot atâtea meciuri, niciun gol marcat şi şapte primite, ceea ce face ca formaţia noastră să fie cea mai slabă din această competiţie.

Diferenţa între partida cu Schalke şi cea de marţi seara, cu Chelsea, a fost însă uriaşă. Dacă în meciul cu nemţii elevii lui Laurenţiu Reghecampf au emis la un moment dat pretenţii la obţinerea unui punct, în meciul cu trupa lui Mourinho nu au putut spera nicio secundă la un rezultat pozitiv.

Chelsea a început extrem de tare şi şi-a creat ocazii încă din primele minute. Tăvălugul albastru abătut asupra porţii lui Tătăruşanu avea să înfrângă pentru prima oară rezistenţa noastră în minutul 20, când Ramires a finalizat o superbă acţiune de atac, purtată pe traseul Schurrle-Eto’o.

Camerunezul Eto’o avea să fie şi la originea golului doi, dar cel care şi-a trecut numele pe lista marcatorilor a fost fundaşul dreapta al Stelei, Daniel Georgievski, care a reluat în poarta proprie respingerea lui Tătăruşanu.

După pauză partida a avut acelaşi aspect, cu Chelsea conducând ostilităţile, ocaziile Stelei venind pe fondul unor momente de relaxare ale elevilor lui Mourinho, care nu au dat nicio clipă impresia că pierd frâiele partidei. Mai mult, ei au mai punctat de două ori, iar Steaua, cu zero puncte după primele două jocuri, mai poate spera doar la locul trei în grupă, care duce în primăvara Ligii Europa.

Chiar şi aşa ne va fi greu, pentru că în celălalt meci al grupei Schalke a învins cu 1-0, iar clasamentul grupei E arată astfel: 1. Schalke – 6p; 2. Chelsea – 3p; 3. Basel – 3p; 4. Steaua – 0p, scrie RomaniaTV.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.