Noul antrenor de la Dinamo este Cornel Talnar


Dinamo

“Acum sunt la Alba Iulia, dar mâine sunt la Bucureşti să vorbesc cu domnul preşedinte. Am discutat în principiu şi sunt de acord să vin la Dinamo, îmi doresc să vin la Dinamo. Nu se pune problema provizoratului, la Dinamo nu se va mai pune problema interimatului. Vineri vom stabili toate detaliile contractului”, a spus Ţălnar.

Cornel Ţălnar a pregătit până în prezent în mai multe rânduri formaţia Dinamo şi în ultima perioadă a fost antrenor la echipa a doua a clubului.

FC Dinamo a anunţat, joi seară, pe site-ul oficial, că convenit cu antrenorul principal Dorinel Munteanu, pe cale amiabilă, încetarea raporturilor contractuale.

“Mulţumim, Dorinel Munteanu! FC Dinamo Bucureşti şi antrenorul principal Dorinel Munteanu au convenit în această după-amiază, pe cale amiabilă, întreruperea raporturilor contractuale, a anunţat Nicolae Badea, preşedintele Consiliului de Administraţie al clubului din «Ştefan cel Mare»”, se arată pe site-ul oficial al clubului bucureştean.

Dorinel Munteanu a preluat conducerea tehnică a echipei Dinamo la 14 noiembrie, când a semnat un contract pe doi ani şi jumătate, ne relateaza rtv.net

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone