Otelul – CS Mioveni 0-0

Dorinel Munteanu

Dacă Dorinel Munteanu a dorit ca meciul de pe teren propriu cu CS Mioveni să fie o ultimă repetiţie pentru întâlnirea cu Benfica din Liga Campionilor, atunci tehnicianul campioanei poate considera că a fost una nereuşită.

Oţelul nu a reuşit să înscrie niciun gol împotriva celei mai slabe apărări din Liga I şi a obţinut doar un 0-0 dezamăgitor în faţa unei nou-promovate. Însă, mai îngrijorător decât rezultatul, este jocul prestat de gălăţeni.

În faţa unei echipe practic fără antrenor şi venită la Galaţi doar pentru a se apăra, campionii şi-au creat o singură ocazie importantă în primele 45 de minute, prin Ibeh, care a ratat incredibil din doar câţiva metri.

Deşi la pauză au intrat Frunză şi Paraschiv, gazdele au continuat să aibă dificultăţi în a ameninţa poarta lui Hăisan. Pena a fost aproape de gol în minutul 57, dar nu a reuşit să înscrie din apropiere, după o centrare a lui Antal, atacantul gălăţenilor irosind o altă şansă importantă ceva mai târziu, când lovitura sa de cap a trecut peste.

Abia intrat pe teren, Punosevac l-a pus imediat la treabă pe Hăisan, dar goalkeeperul argeşenilor s-a întins şi a respins în corner lovitura de cap a jucătrului sârb. A fost ultima ocazie a unei partide pe care Oţelul nu trebuie să o repete săptămâna viitoare dacă îşi doreşte să nu rămână cu mâna goală împotriva vicecampioanei Portugaliei, citeaza Antena3.

Oţelul: Grahovac – Skubic, Perendja, Sergiu Costin, Sălăgeanu – Filip, Giurgiu – Antal, Ibeh (G. Paraschiv 46, Punosevac 75), Buş (Frunză 46) – Pena

CS Mioveni: Hăisan – I. Voicu, Săndulescu, Olteanu, Baicu – Coşereanu (Enache 77), Mărgăritescu, V. Gheorghe, Neaga – Dică (Dina 14), Tănasă (Ayza 88).

Leave a Reply

Your email address will not be published.