Otelul – Steaua, scor final 1-1

Liga 1

Liderul Ligii I nu a avut deloc un meci uşor cu Oţelul, dar a fost la câteva secunde de o nouă victorie în campionat. Steaua se întoarce cu un singur punct de la Galaţi, unde a fost egalată în minutul 90+4, după o partidă pe care ar fi putut-o câştiga după doar o oră de joc, când antrenorul gazdelor a fost la un pas de a scoate echipa de pe teren.

“Roş-albaştrii” au deschis scorul abia în minutul 62, prin Lukasz Szukala, care a reluat cu latul din şase metri, după o lovitură liberă de pe dreapta executată de Iasmin Latovlevici. Imediat după gol, antrenorul gazdelor, Petre Grigoraş, a vrut să retragă echipa de pe teren, contestând locul din care a fost executată lovitura liberă. Grigoraş a considerat că arbitrul Alexandru Tudor a mutat cu mai mulţi metri în spate lovitura liberă, astfel încât Iasmin Latovlevici a avut un unghi mai mare în care putea centra.

Meciul s-a reluat, totuşi, iar Oţelul a reuşit în cele din urmă să obţină un punct din partida contra liderului Ligii I, Cristian Sârghi egalând în minutul 90+4, cu o lovitură de cap din trei metri, tot după o lovitură liberă.

În ciuda semieşecului de la Galaţi, Steaua păstrează un avans confortabil în fruntea clasamentului, acumulând 60 de puncte, 13 mai multe decât a doua clasată, Astra Giurgiu. Pe podium se mai află Pandurii Târgu Jiu, cu 44 de puncte.

Tot luni, în etapa a 24-a a Ligii I s-au mai disputat partidele CSMS Iaşi – Gloria Bistriţa, scor 2-1, şi FC Vaslui – Viitorul Constanţa, scor 3-2.

La meciul de la Galaţi, arbitrul Alexandru Tudor a devenit “centralul” cu cele mai multe partide conduse în Liga I, 269. Supranumit “Brad Pitt”, Tudor a primit şi un trofeu din mâinile fostului mare arbitru Nicolae Rainea. Odată cu partida de la Galaţi, Alexandru Tudor i-a depăşit în ierarhia arbitrilor cu cele mai multe meciuri pe prima scenă pe Sorin Corpodean (268) şi Nicolae Rainea (267), scrie rtv.net

Leave a Reply

Your email address will not be published.