Petre Grigoras si-a reziliat contractul cu Pandurii


Petre GrigoraşPetre Grigoraş a decis să plece de la echipa Pandurii Tărgu Jiu.

Grigoraş a avut o discuţie cu şefii clubului gorjean şi neputand accepta revenirea la echipă a bosniacului Stojan Vranje, jucător cu care a avut un conflict la finalul lui 2011, cele două părţi hotărînd de comun acord să rezilieze contractul.

Pandurii aveau mîine programată reunirea lotului. În mandatul lui Petre Grigoraş, Pandurii Tărgu Jiu a terminat prima parte a sezonului 2012-2013 pe locul 3, la egalitate cu echipa lui Adrian Porumboiu, FC Vaslui, la 12 puncte de liderul Steaua Bucuresti.

Conform surselor noastre, Grigoraş ar fi intrat în negocieri cu Oţelul Galaţi, echipa ce ii promite un buget “nelimitat”.

117 partide are Grigoraş pe banca Oţelului Galaţi, în perioada 2005 şi 2009, în care a obţinut 51 de victorii, 20 de egaluri, întregistrând 46 de eşecuri.

Se pare că Marin Condescu i-a găsit deja înlocuitor lui Petre Grigoraş. Ar fi vorba despre Ioan Andone, antrenor cu care au fost purtate deja negocieri şi care şi-ar fi dat acordul să vină la Tărgu Jiu.

Rămîne de văzut ce efecte va avea plecarea lui Grig asupra jucătorilor de la Pandurii, cunoscut fiind faptul că antrenorul a creat o atmosfera bună în cadrul lotului.

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone