Play-Off: Steaua Bucuresti – Dinamo Bucuresti, scor final 1-1


Steaua Vs Dinamo

1-0: Faza a plecat de la Hamroun, excelent lansat pe stânga, acesta a centrat în careu, Adi Popa a încercat să reia spre poartă, iar mingea l-a lovit pe Steliano Filip şi a luat o traiectorie ciudată, care l-a păcălit pe Cerniauskas.

1-1: Gnohere a primit o pasă extraordinară de la Palic, care a profitat de o eroare a lui Stanciu, a intrat în careu şi a marcat în dreapta lui Niţă, pe colţul scurt.

Steaua Bucureşti acumulează 36 puncte şi se află pe locul al doilea, în timp ce Dinamo este pe locul 3 în clasament, cu 31 de puncte acumulate în şase etape de play-off, scrie Mediafax.ro

Meciul a fost ok in prima repriza Steaua Bucuresti a dominat terenul cu incredere deplina dar, in a doua repriza parca Dinamo a prins puteri si a egalat si au mai avut niste faze de gol exemplare, la echipa Steaua le trebuie o aparare mai bune si bineinteles si un atacant sau doi atacanti mai buni care sa biruie cu orice echipa din Romania si din strainatate.

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published.