Play-Off: Steaua Bucuresti – Dinamo Bucuresti, scor final 1-1

Steaua Vs Dinamo

1-0: Faza a plecat de la Hamroun, excelent lansat pe stânga, acesta a centrat în careu, Adi Popa a încercat să reia spre poartă, iar mingea l-a lovit pe Steliano Filip şi a luat o traiectorie ciudată, care l-a păcălit pe Cerniauskas.

1-1: Gnohere a primit o pasă extraordinară de la Palic, care a profitat de o eroare a lui Stanciu, a intrat în careu şi a marcat în dreapta lui Niţă, pe colţul scurt.


Radio Noise Romania on Google Play


Radio Noise Romania on iOS


Radio Noise Romania on BlackBerry World

Steaua Bucureşti acumulează 36 puncte şi se află pe locul al doilea, în timp ce Dinamo este pe locul 3 în clasament, cu 31 de puncte acumulate în şase etape de play-off, scrie Mediafax.ro

Meciul a fost ok in prima repriza Steaua Bucuresti a dominat terenul cu incredere deplina dar, in a doua repriza parca Dinamo a prins puteri si a egalat si au mai avut niste faze de gol exemplare, la echipa Steaua le trebuie o aparare mai bune si bineinteles si un atacant sau doi atacanti mai buni care sa biruie cu orice echipa din Romania si din strainatate.

Radio Noise Web Player
Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published.