Raliul Dakar 2013 primele victime


Raliul Dakar

Conform unui comunicat al societăţii organizatoare a Raliului Dakar 2013 (ASO), în accident au fost implicate trei maşini, două taxiuri şi un vehicul de asistenţă al Raliului, în care se aflau trei persoane. În afara celor două persoane decedate, alţi şapte oameni au fost transportaţi la spitalul din Tacna.

Persoanele decedate sunt conducătorul şi pasagerul unui taxi, după ce maşina în care se aflau a fost lovită frontal de vehiculul de asistenţi al raliului.

Unul dintre taxiuri a fost lovit frontal de maşina de asistenţă, iar cel de-al doilea taxi a vrut să evite coliziunea, dar manevra bruscă a şoferului a făcut ca maşina să se răstoarne de mai multe ori.

Accidentul a survenit la puţin timp după încheierea etapei a V-a a Raliului Dakar, care a avut loc între localitatea peruană Arequipa şi oraşul chilian Arica, citat de RTV.net

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone