Romania – Grecia, scor final 0-0

0
21

Romania

Prima fază periculoasă a tricolorilor. Budescu a luat o minge pe cont propriu, după o pasă de la Pintilii, a ajuns în careu, dar și-a închis unghiul, șutând într-un fundaș grec.Ocazie mare a naționalei! Hoban a recuperat o minge la mijlocul terenului, îi pasează lui Budescu, iar capitanul Astrei șutează, din unghi, însă o face în portarul grecilor.

Dragoș Grigore trimite din foarfecă, departe de poartă, după un corner al României bâlbâit în careu de jucătorii celor două echipe.Keșeru, Torje și Dragoș Grigore sunt la câte un ”galben” de suspendare în meciul următor, cu Finlanda.Budescu trimite o lovitură de cap periculoasă, spre poarta grecilor. Mingea este deviată în corner, însă. ”Astralul”, cel mai periculos jucător în această primă repriză.

Claudiu Keșeru primește o pasă spectaculoasă, cu călcâiul, de la Torje, driblează un adversar, își pregătește mingea, și trage mult pe lângă poartă!Schimbare la greci: A intrat Vyntra în locul lui FetfatzidisBudescu îi pasează lui Keșeru la șase metri, atacantul lui Ludogorets șutează, dar mingea este deviată de piciorul unui grec în corner.

Corner al lui Keșeru în careu, respinge Karnezis, până la Papp, care încearcă un șut din vole, fără succes însă. Se fluieră apoi fault în atac.Sânmărtean trimite pentru Keșeru, atacantul lui Ludogorets intră în careu și îi pasează lui Torje, care șutează cu sete, dar Karnezis respinge de la colțul scurt.Aproape 340 de minute de când România nu a mai marcat în preliminariile Euro 2016. Pe de altă parte, are 456 de minute de când nici nu a mai primit.România, la al treilea egal alb în preliminarii. Tricolorii rămân pe locul 2 în grupă, cu 16 puncte.

Romania merge putin schipatand spre Euro 2016.Nici in meciul Ungariei cu Romania nu am inscris macar un gol si am avut sanse foarte mari si la Budapesta.Echipa Romaniei are mai mult de lucrat la faza ofensiva, dar echipa Romaniei lupta pana la capat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.