Simona Halep paraseste turneul de la Miami

Simona Halep

Simona Halep se află înaintea celui mai dificil test din 2015. Numărul 3 WTA va da piept în semifinalele turneului de categorie Premier Mandatory de la Miami cu cea mai bună jucătoare din circuitul feminin, Serena Williams.Românca luptă cu recordurile, în acest an. A câştigat cele mai multe turnee (3, Shenzen, Dubai şi Indian Wells). Simona şi-a trecut în cont 24 de victorii şi a fost învinsă o singură dată, de Ekaterina Makarova, în sferturile de la Australian Open.

Meciul a fost destul de dur Serena Williams fiind foarte dura in toate gameurile si Simona Halep a avut sanse doar ca Serena Williams a egalat intotdeauna seturile si ultimele mingi au fost decisive in favoarea lui Serena Williams.Simona Halep in trei seturi fata de Serena Williams, face un break si incheie un meci de istorie un meci fantastic si se calficia in finala turneului de la Miami Open.Simona Halep a luptat pana la epuizare, a fost un meci incredibil de reusit de Simona Halep in fata Americanei Serena Williams.Serena Williams a castigat in trei seturi 6-2, 4-6, 7-5.In finala Americanca va juca impotriva Carlei Suarez-Navarro.

Putem sa fim mandri de Simona Halep a ajuns pana in semifinala, a jucat foarte foarte bine si bine inteles si o victorie foarte buna la Indian Wells, Bravo Simona Halep suntem mandrii ca duci numele Romaniei peste hotare pana in Miami.

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published.