Steaua Bucuresti a luat un jucator de la Otelul

0
25

Steaua Bucuresti

„Este un pas important în cariera mea, pentru că este cea mai galonată echipă din România şi cred că pe plan intern este maximum ce puteam realiza. S-a tot vorbit de un transfer şi am aşteptat. Dacă se întâmplă acum, e ok, dacă nu, rămâneam la Galaţi, o luam de la început. Avem aceleaşi scopuri: titlul. Dacă mi-era teamă, nu mai veneam. Concurenţa e benefică atât pentru Bourceanu şi Pintilii, cât şi pentru mine”, a spus proaspăta achiziţie a Stelei, Ionuţ Neagu, la postul de televiziune Digi Sport.

Ionuţ Neagu este de părere că Steaua poate trece de faza grupelor Ligii Campionilor. „Am mai jucat cu Oţelul în Liga Campionilor şi vreau doar să repet acest sentiment. Este o grupă destul de echilibrată şi sunt şanse reale de calificare”, a completat Neagu, citat de agenţia Mediafax.

Impresarul Victor Becali a afirmat că valoarea transferului este de aproximativ 500.000 de euro. „Neagu a făcut vizita medicală. Cluburile s-au înţeles, iar lui i s-a spus ce poate să îi ofere Steaua. Nu sunt probleme din acest punct de vedere. Mai trebuie semnat contractul. Suma de transfer e pe la 5-600.000 de euro, dar ceva în minus decât în plus”, a explicat Becali.

Victor Becali a precizat că în acest moment nu sunt negocieri între Steaua şi Oţelul pentru transferul mijlocaşului Laurenţiu Iorga. „Nu s-a pus problema ca Iorga să vină la Steaua. Ştiu că a fost un interes pentru amândoi, iar apoi s-a renunţat la varianta Iorga. În momentul ăsta aşa au decis cei de la Steaua, pentru că ei sunt în măsură pe cine iau şi pe cine nu iau. În momentul de faţă nu mai sunt discuţii pentru el”, a completat Becali, care a precizat că nu sunt şanse ca transferul lui Wesley Lopez la Steaua să mai fie perfectat, scrie ROMANIATV.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.