Steaua Bucuresti – Dinamo Bucuresti, scor final 5-2

0
42

Steaua Vs Dinamo

“Am avut ghinion în această seară. Mă bucur că jucătorii au luptat vitejeşte. Acum ceva timp era 4-2 pentru noi în Ghencea, însă aşa e în fotbal. La ora actuală Dinamo este o echipă în reconstrucţie. Primul gol l-am luat din greşeală, iar la golul doi ni s-a rupt filmul. Am plecat la pauză, deoarece am vrut să mă calmez, iar în plus de asta eu nici nu am avut lîngă cine să stau la acest meci. În concluzie, am plecat că aşa am considerat eu mai bine. Totuşi, vreau să vă spun că nu voi abandona proiectul nostru. Cu acest proiect am ajuns în semifinale. Nu cred că cineva mă poate învinovăţi pe mine de ceva. Pentru Dinamo mi-am sacrificat imagina. În trecut a fost jaf, iar eu am dat dovadă de bărbăţie să nu las echipa asta la greu. Pînă la urmă este dreptul nostru să visăm şi să luptăm în retur, chiar dacă am fi putut să fim mai atenţi în acest meci”, a declarat Negoiţă după derby.

Trist şi vizibil afectat după eşecul cu Steaua, 2-5, Flavius Stoican a analizat golurile primite de Dinamo şi spune că încă mai speră la calificare.

„Păcat că am primit goluri la aproape fiecare situaţie a Stelei, dar trebuie să fim realişti şi să spunem că astăzi au fost mai buni ca noi. Au avut şi şansă, dat şansa ţine cu cei mai buni.

Sigur că Steaua are prima şansă la calificare, dar nu e imposibil să întorci rezultatul. Vom încerca. Golul doi a fost la corner, golul 3 şut deviat, golul 4 pe contraatac, după un corner al nostru. Dacă analizăm la rece, aşa s-au luat golurile.

Ei nu au marcat golurile pe ocazii. Şi golul 5 l-am primit după o pasă pe fundaşii noştri centrali… Azi am făcut prea multe greşeli, prea multe, prea multe… Nici măcar nu pot să le numesc greşeli, au fost momente de disperare în care n-am tratat cum trebuie fazele. Steaua este cea mai bună echipă şi merită să cîştige campionatul”, scrie RomaniaTV.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.