Actorul James Franco a adormit

0
1

James Franco

Actorul american James Franco fost protagonistul unui incident care l-ar fi putut costa viața. Starul a dezvăluit faptul că a adormit în timp ce pilota un avion. Norocul lui a fost că nu ear singur și avea lângă el un instructor de zbor.

James Franco efectua un zbor de instrucţie, împreună cu profesorul său de pilotaj, între Las Vegas şi Los Angeles, iar la ora 03.00 dimineaţa a ațipit.

“Mă ia groaza când îmi amintesc povestea asta, deoarece este amuzantă, dar şi înfricoşătoare. După ce decolezi, zborul cu avionul este destul de plictisitor. Nu faci altceva decât să stai acolo, în cabină. Era noapte, nu aveai nimic la ce să te uiţi. Din fericire, instructorul meu de zbor era încă treaz”, a declarat actorul.

În ciuda acestui incident, James Franco a obţinut brevetul de pilot, însă nu a mai pilotat un avion în ultimii trei ani, libertatea.ro


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.