Actorul Richard Gere isi vinde chitarele

0
14

Richard Gere

Vedetele internaţionale sunt implicate în tot felul de acţiuni caritabile, dar puţini sunt cei care dau dovadă de o atât de mare implicare ca Richard Gere.

Actorul a colecţionat de-a lungul anilor peste 100 de chitare, pe care le va vinde la licitaţie în scopuri caritabile, în luna octombrie, la New York, au anunţat, miercuri, reprezentanţii casei Christie’s.
Starul american a cumpărat aceste chitare în ultimii 20 de ani.

Din colecţia sa fac parte branduri renumite, precum C.F. Martin, Gibson şi Fender, şi câteva instrumente care au aparţinut în trecut unor muzicieni faimoşi, precum chitaristul de blues Albert King, interpretul jamaican de muzică reggae Peter Tosh şi fabricantul american de chitare James D’Aquisto.

Licitaţia va avea loc la New York, pe 11 octombrie, şi va include 110 loturi, a căror valoare totală este estimată la aproximativ 1 milion de dolari, iar banii rezultaţi vor fi donaţi.

Richard Gere militează de foarte mulţi ani pentru respectarea drepturilor omului în Tibet şi este implicat în multe alte cauze umanitare, ne informeaza libertatea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.