Actrita Catherine Zeta Jones distribuita în “Rock of Ages”


Catherine Zeta Jones

Adaptarea musicalului Rock of Ages, pusă la cale de Adam Shankman tocmai a alăturat distribuției o nouă membră importantă: Catherine Zeta-Jones.

Creație originală a lui Chris D’Arienzo, spectacolul o are în centru pe o tânără dintr-un oraș mic, interpretata de Julianne Hough, care vine în Los Angeles pentru a-și urma visul de a deveni celebră. Aici îl întâlnește pe rocker-ul Drew (Diego Gonzales Boneta), dar flirtează puțin și cu Stacee Jaxx (Tom Cruise). Povestea ei și a clubului în care ajunge, va fi spusă prin intermediul unor piese rock interpretate de distribuție.

Cahterine și-a dovedit deja priceperea în musicaluri, după ce a fost distinsă în 2003 cu premiul Oscar pentru cea mai bună actriță în rol secundar din musicalul Chicago. Actrița, acum în vârstă de 41 de ani va interpreta rolul unui personaj care nu exista în piesa originală și a fost creat special pentru ea de Shankman.Filmările pentru ”Rock of Ages” vor debuta luna viitoare în Miami.

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published.