Anda Adam la dieta

0
6

Anda Adam

Deşi a fost criticată în ultima perioadă că s-a îngrăşat, Anda Adam nu ţine cont de gurile rele şi este extrem de încântată de corpul ei. Recunoaşte că ţine o dietă drastică, la care se adaugă şi 40 de ore de sport pe săptămână.

„Vin la sală cam două ore în fiecare zi. Antrenamentul durează o oră şi jumătate, iar alte 30 de minute fac abdomene. Fără număr… pentru că doar aşa se poate să am un abdomen bine definit. Uneori vin la sală dimineaţa, iar seara merg să alerg în parc vreme de o oră”, a declarat ea în emisiunea D-Paparazzi.

Cât priveşte dieta, cântăreaţa a mărturisit că face multe sacrificii. „La mine în frigider vei găsi iaurt cu 0,1% grăsime, lapte cu 0,1% grăsime, şuncă slabă de pui şi de curcan şi multe legume. Nu mănânc niciodată pâine, iar despre dulciuri nici nu poate fi vorba. Mai fac uneori şi excepţii; de exemplu, odată pe săptămână îmi permit să mănânc o îngheţată, însă mă uit cu atenţie să aibă foarte puţine calorii”, a mai spus cântăreaţa.

Sursa: VDTOnline.ro


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa

De acum esti la curent cu tot ce se intampla aplicatia Stirile Radio Noise Romania este in Magazin Play (Google Play) Stirile Radio Noise Romania in Magazin Play

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.