Anda Adam la dieta


Anda Adam

Deşi a fost criticată în ultima perioadă că s-a îngrăşat, Anda Adam nu ţine cont de gurile rele şi este extrem de încântată de corpul ei. Recunoaşte că ţine o dietă drastică, la care se adaugă şi 40 de ore de sport pe săptămână.

„Vin la sală cam două ore în fiecare zi. Antrenamentul durează o oră şi jumătate, iar alte 30 de minute fac abdomene. Fără număr… pentru că doar aşa se poate să am un abdomen bine definit. Uneori vin la sală dimineaţa, iar seara merg să alerg în parc vreme de o oră”, a declarat ea în emisiunea D-Paparazzi.

Cât priveşte dieta, cântăreaţa a mărturisit că face multe sacrificii. „La mine în frigider vei găsi iaurt cu 0,1% grăsime, lapte cu 0,1% grăsime, şuncă slabă de pui şi de curcan şi multe legume. Nu mănânc niciodată pâine, iar despre dulciuri nici nu poate fi vorba. Mai fac uneori şi excepţii; de exemplu, odată pe săptămână îmi permit să mănânc o îngheţată, însă mă uit cu atenţie să aibă foarte puţine calorii”, a mai spus cântăreaţa.

Sursa: VDTOnline.ro

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published.