Andra a slabit 15 Kg

0
3

Andra

A devenit mămică, iar Andra a reuşit în patru luni să scape de 15 kilograme, acumulate la sarcină. Încântată de performanţa ei, cântăreaţa împărtăşeşte din experienţa ei.

„Îmi doream să slăbesc. A fost puţin greu când intram în dressing şi probam hainele de dinainte şi nu încăpeam în ele. Mai trebuie să dau jos două kilograme. Am avut noroc, din cauza vârstei, am slăbit foarte uşor. N-am mâncat foarte mult, pentru că mă simţeam rău din cauza unor probleme la sâni”, a declarat artista la Ce se întâmplă doctore?

În schimb nu au lipsit sacrificiile. Andra nu a mai mâncat după ora şase şi bea multe lichide. La toate acestea se adaugă şi dansul.

Sursa: VDTOnline.ro


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa

De acum esti la curent cu tot ce se intampla aplicatia Stirile Radio Noise Romania este in Magazin Play (Google Play) Stirile Radio Noise Romania in Magazin Play

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.