Anne Hathaway este obsedata de Kate Middleton

0
1

Anne Hathaway

Actriţa Anne Hathaway este fascinată de poveştile cu prinţi şi cu prinţese. Pe lângă faptul că a avut ocazia să joace într-un film pe această temă, “O prinţesă îndărătnică”, bruneta se declară încântată de jumătatea feminină a cuplului princiar din Marea Britanie, Kate Middleton.

Anne Hathaway a dezvăluit recent într-un interviu că este interesată de tot ce are legătură cu moştenitorul tronului Angliei şi cu aleasa lui, Kate Middleton. Ea a declarat că acum este fasinată de nunta regală care a avut loc în aprilie, deşi recunoaşte că a fost puţin cam cinică înainte de a urmări marele eveniment.

“În acest moment sunt obsedată de Kate Middleton. Obsedată. Mi-a plăcut la nebunie nunta regală. Înainte de a urmări ce s-a întâmplat eram atât de cinică, dar din momentul în care am văzut-o m-a fermecat pe loc. Kate şi William m-au fermecat complet”, a adăugat Hathaway.
Ceea ce a impresionat-o cel mai multe pe Anne la nunta anului a fost momentul în care Kate, care era condusă spre altar de tatăl ei, i-a dat acestuia drumul la mână şi s-a apropiat de viitorul soţ, ne informeaza libertatea.ro


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.