Anne Hathaway este obsedata de Kate Middleton

0
10

Anne Hathaway

Actriţa Anne Hathaway este fascinată de poveştile cu prinţi şi cu prinţese. Pe lângă faptul că a avut ocazia să joace într-un film pe această temă, „O prinţesă îndărătnică”, bruneta se declară încântată de jumătatea feminină a cuplului princiar din Marea Britanie, Kate Middleton.

Anne Hathaway a dezvăluit recent într-un interviu că este interesată de tot ce are legătură cu moştenitorul tronului Angliei şi cu aleasa lui, Kate Middleton. Ea a declarat că acum este fasinată de nunta regală care a avut loc în aprilie, deşi recunoaşte că a fost puţin cam cinică înainte de a urmări marele eveniment.

„În acest moment sunt obsedată de Kate Middleton. Obsedată. Mi-a plăcut la nebunie nunta regală. Înainte de a urmări ce s-a întâmplat eram atât de cinică, dar din momentul în care am văzut-o m-a fermecat pe loc. Kate şi William m-au fermecat complet”, a adăugat Hathaway.
Ceea ce a impresionat-o cel mai multe pe Anne la nunta anului a fost momentul în care Kate, care era condusă spre altar de tatăl ei, i-a dat acestuia drumul la mână şi s-a apropiat de viitorul soţ, ne informeaza libertatea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.