Aretha Franklin mai are de trăit cel mult un an


Aretha Franklin

Diagnosticată cu cancer pancreatic, cântăreaţa Aretha Franklin mai are de trăit cel mult un an. Cel puţin aşa susţin medicii, deoarece tipul de cancer de care suferă artista este acelaşi care l-a ucis pe actorul Patrick Swayze şi nu are o rată de supravieţuire mai mare de 10%.

În ciuda acestor zvonuri, o verişoara a artistei susţine că aceasta se simte bine după intervenţia chirurgicală pe care a suferit-o şi vrea să se întoarcă pe scenă.

“Aretha este mai bine decât se aşteptau medicii. Are o viaţă lungă în faţă şi se va întoarce la concerte, la sfârşitul primăverii sau începutul verii”, a declarat verişoara Arethei.

Luna trecută, Aretha Franklin şi-a anulat toate concertele până în mai a anului viitor, din cauza unor probleme de sănătate. Ulterior, s-a aflat că interpreta suferă de cancer pancreatic şi a fost supusă unei intervenţii chirurgicale.

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone