Avem primul cuplu din Ferma Vedetelor

0
64
Ferma Vedetelor
Sursa foto: protv.ro

Primul cuplu de la Ferma vedetelor este Rona Hartner și Daniel Iordăchioaie Cel de-al treilea sezon Ferma vedetelor va duce 6 cupluri de vedete, în creierii munților, în mijlocul unui peisaj de poveste ce le va deveni casă pentru 3 luni.

Rona Hartner este o artistă completă – joacă, pictează, cântă, dansează și compune. A jucat în numeroase filme, atât românești, cât și frantuzești și a reușit să cucerească inima unui public numeros prin felul ei extrovertit de a fi. “Cred că Ferma vedetelor va fi o experiență de viața necesară, o întoarecere la natura. Știu sigur că nu va fi ușor și vreau să văd dacă pot să îmi depășesc limitele.

Daniel Iordăchioaie a început să scrie istoria muzicii românești încă de acum aproape 30 de ani. În tot acest timp el a reușit să scoată melodii care au ajuns la inimile românilor. “Simt că Ferma vedetelor este o adevărată provocare! Am făcut și am trăit foarte multe lucruri în viața mea, dar până acum nu cred că am fost pus în situațiile cu care mă voi confrunta la fermă. Eu cred cu tărie că orice provocare este un timp câștigat și o experiență în plus din care avem numai de învățat!”, a spus Daniel Iordăchioaie, scrie Libertatea.ro

Urmeaza si alte cupluri stati pe aproape si veti afla care sunt cuplurile urmatoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.