B-boy Bolo (Bogdan Bolohan) s-a calificat in Marea Finala Romanii au Talent!

0
55

Bogdan Bolohan - Semifinala

Dupa ce a iesit pe primul loc la voturile din partea publicului in semifinala 4, b-boy-ul Bogdan Bolohan aka Bolo s-a calificat in Marea Finala Romanii au Talent. Cea de a patra semifinala a emisiunii a avut loc in data de 29 mai, iar spectacolul realizat de Bogdan a ridicat atat juriul, cat si intreaga sala in picioare. Finala Romanii au Talent se va desfasura maine, 12 iunie, incepand cu ora 20.30 pe canalul PRO TV.

La 27 de ani, Bogdan Bolohan si-a dedicat aproape jumatate din viata lumii dansului. Cu un bagaj de 10 ani de experienta in spate, Bolo iubeste arta sub orice forma, fie ca e vorba de dans, miscare scenica si show sau fotografie, film si media. Traditiile romanesti, natura si exprimarea prin vizual sunt doar cateva dintre pasiunile pe care Bolo vrea sa le transmita mai departe oamenilor, daruindu-le inspiratie, motivatie si ambitie. Se spune ca o fotografie poate exprima cat 1000 de cuvinte, asa ca va lasam sa descoperiti personalitatea lui Bogdan “Bolo” Bolohan prin fotografiile, videoclipurile si spectacolele lui pe scena.

Pentru a fi la curent cu toate activitatile artistului, va invitam sa il urmariti pe pagina oficiala de Facebook Bogdan Bolohan.

Va multumim din tot sufletul pentru sustinere; nu uitati sa il votati pe Bogdan maine in cadrul Finalei Romanii au Talent!

VIDEO: http://romaniiautalent.protv.ro/video/romanii-au-talent-2015-semifinala-4-bogdan-bolohan-dans-contemporan.html

FACEBOOK: fb.com/BogdanBolohanOfficial

YOUTUBE: Youtube.com/user/VoiProduction


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa


Sustine proiectul Radio Noise Romania

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.