Bianca Dragusanu este curtata de televiziunea Kanal D

Bianca Dragusanu

In urma zvonurilor potrivit carora Bianca Dragusanu ar putea parasi postul care a consacrat-o, Antena 1, o alta televiziune a inceput sa-i faca “avansuri” sexy-asistentei lui Dan Capatos. Potrivit ziarului Click, iubita lui Adrian Cristea a fost ofertata de turcii de la Kanal D care ii propun un salariu de 3.000 de euro pe luna, adica de trei ori mai mult decat castiga acum ca asistenta la “Un show pacatos”. In aceasta vara au aparut primele zvonuri, cum ca Bianca ar putea parasi postul de televiziune din Baneasa.

Totul a inceput de la show-ul “Burlacita”, frumoasa asistenta tv semnand atunci un contract “la sange” cu producatorii de la Antena 1, care i-au impus acesteia sa pozeze intr-o femeie singura, fara iubit. Pentru ca si-a cam facut de cap in aceasta vara, producatorii de la “Burlacita” au sanctionat-o pe Bianca, drept urmare ea neincasand nici pana acum cei 10.000 de euro care i se cuveneau in urma emisiunii.

Deocamdata, Bianca Dragusanu nu poate pleca de la Antena 1, pentru ca o clauza din contract o impieda sa faca acest lucru, cel putin deocamdata, citeaza showbiz.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.