Cantaretul PSY are probleme cu alcoolul


Psy

Cantaretul PSY a recunoscut ca bea pana este “mahmur”.“Daca sunt fericit, beau, daca sunt trist, beau, daca ploua, beau, daca e soare, beau, daca e cald, beau, daca e frig, beau,” a explicat PSY.

Artistul coreean a marturisit ca vodca este cel mai bun prieten al sau, dar prefera si whisky sau tequila. Mai exact, PSY bea “toata ziua si toata noaptea“.

In 2001, artistul a avut probleme cu legea. A fost arestat pentru detinere de marijuana. “Aveam 23 de ani, primul an ca artist. Am fost inchis 25, 26 de zile. Sa petreci atata timp in inchisoare nu este placut, in special pentru membrii familiei. Dar ca artist, mai multa experienta inseamna mai multa creatie. Sunt o persoana pozitiva,” a marturisit acesta.

PSY a castigat popularitate in 2012 cu hitul “Gangnam Style”, al carui videoclip a depasit un miliard de vizualizari pe Youtube.

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published.