Cea mai sexy femeie din lume e Katy Perry

Katy PerryKaty Perry a fost numita cea mai sexy femeie din lume. Cantareata logodita cu Russell Brand a ajuns pe prima pozitie a topului de anul acesta ”Hot 100 list” al revistei Maxim. Este considerata “sexy si talentata” si le-a depasit, desi nu cu foarte mult, pe ocupantele locurilor doi si trei, modelul de la Victoria’s Secret, Brooklyn Decker, respectiv pe actrita din “Avatar”, Zoe Saldana.
Revista americana o descrie pe ocupanta primei pozitii a topului ca pe “fata care iti este cea mai buna prietena si pe care iti dai seama brusc ca ai iubit-o toata viata, e fata care te-a invatat sa te dai pe skateboard si sa fluieri, dar si cea care arata incredibil in bikini”.
Pe celelalte locuri din top, pana la 10 se afla, in ordine, Blake Lively din “Gossip Girl”, Megan Fox frumoasa actrita din “Transformers”, Rihanna, iubita lui George Clooney Elizabetta Canalis, actrita Olivia Munn, Kim Kardashian si modelul Marissa Miller.

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published.