Cel mai bogat cuplu de vedete, este Gisele Bundchen si Tom Brady

0
2

Gisele Bundchen si Tom Brady

Gisele Bundchen şi Tom Brady este cel mai bogat cuplu de vedete. Ei ocupă locul 1 într-un clasament realizat de revista Forbes. Pe locul al doilea se situează un alt cuplu, Beyonce Knowles – Jay-Z, iar pe locul al treilea se află un cuplu de actori extrem de mediatizat, Angelina Jolie şi Brad Pitt.

Top modelul Gisele Bundchen şi jucătorul de fotbal american Tom Brady au câştigat împreună 76 de milioane de dolari în perioada mai 2010 – mai 2011, devenind, în aceste condiţii, cuplul de vedete cu cele mai mari câştiguri, conform clasamentului întocmit de revista Forbes.

Modelul brazilian Gisele Bundchen a câştigat 45 de milioane de dolari, în urma unui an bogat în contracte de modă şi publicitate. De partea cealaltă, Brady, care şi-a prelungit cu patru ani contractul cu echipa New England Patriots, pentru 72 de milioane de dolari, a adus acasă anul trecut, nu mai puţin de 31 de milioane de dolari.

Pe locul al doilea, cu un total de 72 de milioane de dolari, s-a situat cuplul de cântăreţi Beyonce Knowles – Jay-Z, care au obţinut încasări importante din vânzările de albume şi din concertele susţinute, dar şi din contractele publicitare încheiate cu mărci de renume. Beyonce a câştigat 35 de milioane de dolari în perioada mai 2010 – mai 2011, în timp ce Jay-Z a încasat 37 de milioane de dolari.

Actorii Angelina Jolie şi Brad Pitt au ocupat poziţia a treia, cu venituri de 50 de milioane de dolari, obţinute mai ales datorită rolurilor jucate de Angelina Jolie în filmele “Salt” şi “Turistul/ The Tourist”, dar şi companiei de producţie cinematografică deţinută de Brad Pitt, Plan B, extrem de activă în ultimii ani. Angelina Jolie a adus în cuplu 30 de milioane de dolari, în timp ce Brad Pitt a câştigat 20 de milioane de dolari.

Pe locul patru s-au situat fotbalistul britanic David Beckham şi fosta membră a trupei Spice Girls Victoria Beckham, care au câştigat împreună 45 de milioane de dolari, iar locul cinci este ocupat de Robert Pattinson şi Kristen Stewart, cu 20 de milioane de dolari.

Editorii de la Forbes au folosit pentru realiarea topului respectiv diverse informaţii obţinute de la mai multe agenţii de presă ai celebrităţilor, cât şi de la managerii, producătorii sau avocaţii lor, ne informeaza libertatea.ro


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa


Ca sa fii la curent cu ultimele stiri din Romania cat si din strainatate, acu poti afla cel mai simplu instaland aplicatia Stirile Radio Noise Romania care se gaseste in Google Play/Magazin Play

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.