Chris Brown si Drake sunt dati in judecata


Chris Brown si Drake

Artiștii hip-hop Drake și Chris Brown ar putea să plătescă un preț piperat, chiar și pentru nilște vedete americane, pentru o seară în care și-au făcutr de cap și s-au încăierat într-un club exclusivist din New York.

Proprietarii clubului WIP din New York i-au dat în judecată pe cei doi cerând 16 milioane de dolari despăgubire pentru scandalul și stricăciunile provocate în seara de 14 iunie.

Foști iubiți ai cântăreței Rihanna, cei doi au făcut un schimb de ”amabilități” trimițându-și sticle de șampanie la masă, însă anturajele lor au început să arunce cu pahare și cuburi de gheață iscând o busculadă generală.

Baschetbalistul Tony Parker de la San Antonio Spurs a fost rănit la un ochi cu un ciob și a avut nevoie de o intervenție chirurgicală și dă, la rândul lui, clubul în judecată pentru 20 de milioane de dolari, citeaza vdtonline.ro

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone