Constipatia cronica, adevarata cauza a mortii lui Elvis Presley

1
7

Elvis PresleyElvis Presley nu a fost rapus de o aritmie cardiaca, provocate de excesul de medicamente, droguri si obezitate, asa cum cum se stia pana acum.

Potrivit marturisirilor facut in cartea autobiografica publicata de George Nichoupoulos, medicul personal al cantaretului, adevarata cauza a mortii lui Elvis este de fapt constipatia cronica.

“Pana la autopsie, nu am realizat ca problemele lui legate de constipatie sunt atat de grave. Practic, colonul sau era dublu decat unul normal, atat ca diametru, cat si ca lungime. Pâna atunci, s-a presupus ca principala cauza a fost supradoza de medicamente”, a declarat George Nichopoulos.

“Cred ca daca la vremea respectiva s-ar fi putut face o colonoscopie. Elvis ar fi trait si acum”, este de parere Nichopoulos.

Elvis Presley a incetat din viata pe 16 august 1977, in resedinta sa din Memphis.


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa

De acum esti la curent cu tot ce se intampla aplicatia Stirile Radio Noise Romania este in Magazin Play (Google Play) Stirile Radio Noise Romania in Magazin Play

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.