Debbie Harry era să fie omorâtă de Ted Bundy

0
1

Debbie Harry

Debbie Harry, solista trupei Blondie, a fost foarte aproape de a fi ucisă de criminalul în serie Ted Bundy.

Potrivit The Sun, vedeta, în vârstă de 65 de ani, a acceptat să fie condusă spre casă, la începutul anilor ’70, de un bărbat pe care nu-l cunoştea. Ulterior, aceasta a aflat că misteriosul bărbat era faimosul criminal în serie Ted Bundy, care a fost executat în Florida, în 1989, după ce a strangulat şi violat peste 30 de femei, între anii 1974 şi 1978.

Debbie Harry a mărturisit că a simţit că ceva nu este în regulă în momentul în care a văzut că portierele maşinii în care s-a urcat nu aveau mânere în interior.

“Când am văzut acest lucru, mi s-au zbârlit firele de păr de pe ceafă. Geamul era deschis şi am tras de mânerul exterior al portierei. El a încercat să mă oprească, învârtind maşina, dar inerţia m-a ajutat să ies afară din automobil. După aceea, l-am văzut la ştirile de la televizor. Era Ted Bundy”, a povestit cântăreaţa.


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.