Este oficial, Russell Brand divorteaza de Katy Perry

0
12

Russell Brand si Katy Perry

Tristeţe mare pentru cei care credeau că mariajele nonconformiste au şanse mari de reuşită. Cel dintre Katy Perry şi Russell Brand a ţinut doar 14 luni. Actorul a anunţat că a depus actele de divorţ.

Căsătoriţi pe 23 octombrie 2010, în India, cei doi păreau pregătiţi să învingă prejudecăţile şi să demonstreze că legătura dintre doi oameni total diferiţi se poate dovedi solidă. Dar zvonurile că mariajul lor se clatină, apărute în urmă cu câteva luni, s-au dovedit adevărate.

După ce şi-a petrecut Crăciun separat de soţia sa, Russell a anunţat, într-un comunicat, că vineri, 30 decembrie, a început procedura de divorţ. „Din păcate, Katy şi cu mine punem punct căsniciei noastre. Voi ţine la ea toată viaţa şi ştiu că vom rămâne prieteni”, a declarat actorul din „Arthur”. Motivul invocat în documentele oficiale: „divergenţe ireconciliabile”.

Interesant este că anunţul vine la patru săptămâni după ce Brand declara, pe 2 decembrie, în emisiunea lui Ellen DeGeneres: „M-am căsătorit cu Katy pentru totdeauna. Până când moartea ne va despărţi, a fost jurământul. Încă sunt viu”. Din păcate, veşnicia a ţinut puţin pentru celebrul cuplu, ne relateaza vdtonline.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.