Florina Marincea inlocuita de Raffaella Fico

0
3

Florina Marincea

La 27 de ani, Florina Marincea, românca generoasă care l-a cucerit cândva pe miliardarul Stefano Ricucci, a învăţat pe propria piele ce înseamnă concurenţa.

Aşa se face că vedeta, care a avut ceva pictoriale fierbinţi şi apariţii tv în Italia, s-a văzut dată la o parte de mai tânăra Raffaella Fico, nimeni alta decât fosta iubită a lui Cristiano Ronaldo şi tânăra care în urmă cu ceva timp îşi scotea virginitatea la licitaţie.

Florina trebuia să participe la showul „Insula celebrităţilor”, însă a fost înlocuită de modelul de 24 de ani, după ce, scrie Libertatea, în presa din Peninsulă a apărut informaţia că românca figurează printre fetele care i-au ţinut de urât premierului Silvio Berlusconi în ultimii doi ani.

Florina este cu atât mai supărată cu cât se pare că şi Raffaella şi-a făcut apariţia la petrecerile fierbinţi date de premierul italian. Să îi fi dispărut şarmul?

Sursa: VDTOnline.ro


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa

De acum esti la curent cu tot ce se intampla aplicatia Stirile Radio Noise Romania este in Magazin Play (Google Play) Stirile Radio Noise Romania in Magazin Play

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.