Gabi Badalau, a sperat ca Ramona Gabor sa se schimbe

0
2

Gabi Badalau si Ramona Gabor

Visa ca într-o zi Ramona Gabor să îi devină soţie şi împreună să aibă copii, dar planurile i-au fost zdruncinate într-o clipă, după ce în presă au apărut detalii despre escapada vedetei pe iahtul unui miliardar bulgar.

Rănit şi dezamăgit de femeia iubită, Gabi Bădălău este convins că pentru el capitolul „sora lui Moni” s-a încheiat definitiv.

„Ramona este un subiect închis. Am văzut şi eu ce au povestit fetele cu care a fost pe iaht şi m-am amuzat. Între noi s-a terminat totul, nu mă mai interesează ce face Ramona. Dacă mă voi întâlni cu ea pe stradă, o voi saluta şi atât. Nu mai am nimic de luat de la ea, nu vreau nimic de la ea. A ales această cale, iar eu am drumul meu. Am ţinut la ea, dar acum i-am descoperit o altă faţă. Am fost împreună doi-trei ani, am crezut că se schimbă, dar – vorba lui Meme – dacă e stricată… Mă doare sufletul, dar nu mai am puterea să o apăr. Bine că n-am aflat la 34-35 de ani cum e Ramona, când o luam de nevastă şi poate aveam şi copii. Aşa, s-a terminat totul mult mai uşor”, a declarat fiul fostului prefect de Giurgiu pentru Click.

De cealaltă parte, Ramona pare să fi dat deja totul uitării. Plecată în America, la sora ei, Monica, divuţa a lăsat deoparte scandalul.

Fără îndoială, va găsi pe cineva care să o consoleze. Sau poate că a învăţat ceva de la mult mai cunoscuta ei rudă: întâi sarcină şi abia apoi verighetă.

Sursa: VDTOnline.ro


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa

De acum esti la curent cu tot ce se intampla aplicatia Stirile Radio Noise Romania este in Magazin Play (Google Play) Stirile Radio Noise Romania in Magazin Play

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.