Gwyneth Paltrow face cocktailuri din copilarie

Gwyneth PaltrowGwyneth Paltrow a invatat sa prepare cocktailuri inca de cand avea sase ani. Starul din “Iron Man 2” obisnuia inca de pe atunci sa ii pregateasca baututri tatalui ei, producatorul de filme Bruce Paltrow.
In ciuda numeroaselor sale realizari din cariera, Gwyneth, care are propriul ei website de lifestyle intitulat GOOP, sustine ca aparitia intr-un program despre gatit a fost cel mai important proiect din munca ei, deoarece este o mare fana a mancarii.
Desi declara ca in ultimii 15 ani a gatiti foarte serios, actrita recunoaste ca cei doi copii ai ei nu sunt foarte impresionati de creatiile ei culinare, fiind destul de mofturosi la masa. Vedeta de 37 de ani in schimb, a urmat pana acum o dieta stricta bazata pe alimente macrobiotice, insa a inceput sa isi mai permita sa concume si din mancarrurile ei preferate, in general prajite.

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor tai:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on RedditPrint this pageEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published.