In 2013 Madonna a fost cea mai bine platita

0
17

Madonna

Averea Madonnei a crescut cu 125 milioane de dolari din iunie 2012 pana in mai 2013. Turneul “MDNA” i-a adus 305 milioane de dolari, insa averea s-a marit considerabil si cu vanzarile din colectiile ei de haine si parfumuri.

Madonna este mai bogata decat Lady Gaga care se afla pe locul 2 in topul celor mai bine platite vedete cu suma de 80 milioane de dolari.

Pe locul 3 in topul Forbes se afla Bon Jovi (79 milioane de dolari), pe locul 4 Toby Keith (65 milioane de dolari), pe locul 5 trupa Coldpay (64 milioane de dolari), pe locul 6 Kenny Chesney (53 milioane de dolari), pe locul 7 Beyonce (53 milioane de dolari), pe locul 8 Elton John (54 milioane de dolari), pe locul 9 Taylor Swift (55 milioane de dolari), iar pe locul 10 Justin Bieber (58 milioane de dolari).

Forbes a intocmit topul celor mai bine platite vedete estimand veniturile pe 12 luni.


Radio Noise Romania este alaturi de tine noi ne auto finantam din publicitatea de pe site dar 70% din cititori au AdBlock si am ales sa avem si link donatii, si tu ne poti sustine aceasta initiativa


Ca sa fii la curent cu ultimele stiri din Romania cat si din strainatate, acu poti afla cel mai simplu instaland aplicatia Stirile Radio Noise Romania care se gaseste in Google Play/Magazin Play

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.