Inna si-a luat casa noua

0
8

Inna Moon Girl

Inna (26 de ani) a băgat o grămadă de bani într-o casă spaţioasă şi arătoasă, de care se bucură însă numai o lună pe an. Motivul: e mai mult plecată peste hotare, în turnee.

Alexandra Apostoleanu, micuţa brunetă care a cucerit lumea muzicală sub pseudonimul Inna, a copilărit într-un bloc sărăcăcios din staţiunea Neptun, apoi, pe perioada studenţiei, la Constanţa, a stat în gazdă.

După ce a devenit celebră şi a în ceput să câştige serios din muzică, a reuşit să-şi împlinească visul de a-şi cumpăra o locuinţă cochetă.

Anul trecut, cântăreaţa a scos din cont 250.000 de euro pentru a achita o casă superbă dintr-un cartier reziden ţial situat lângă Capitală, la marginea comunei Pantelimon. Casa e mare, având 300 mp locuibili, livinguri imense la parter şi la etaj, grădină şi garaj, deci tot confortul pentru pre tenţioasa vedetă. Numai că Inna se va bucura, probabil, de investiţia făcută tocmai la bătrâneţe.

De vara trecută, când a cumpărat-o, până a cum, Inna a stat în casa respectivă fix o lună. În rest, cânt reaţa şi iubitul ei, Lucian Ştefan, au locuit mai mult la hotel, în străinătate – în Franţa, Liban, Turcia, Croaţia, Anglia -, unde vedeta a avut de susţinut concerte, libertatea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.